Snel naar
Inhoud

De lekkerste spareribs

Spareribs hebben wij voor u al helemaal kant-en-klaar gemarineerd of zelfs helemaal afgebraden. U hoeft ze alleen even op te warmen en dan: smullen maar! Natuurlijk is het ook leuk om zelf spareribs te maken. Wij inspireren u graag met een Keurslager waardig recept!

Zo maakt u marinade voor lekkere spareribs

  • 4 eetl. honing
  • 4 eetl. tomatenpuree
  • 1 eetl. sojasaus
  • 4 teentjes knoflook
  • 1/2 theel. zout
  • 1/2 theel. peper
  • 1 mespunt paprikapoeder
  • 2 kg spareribs
  • 2 eetl. olie

Bereiding

De marinade eerst verwarmen, vervolgens af laten koelen, toevoegen aan het vlees, en dan een dagje laten intrekken. Voor het opdienen is de finishing touch: 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Eet u smakelijk!